Mansur Yavaş'tan Mahir Polat'a yeni görev: Tarihi Kentler Birliği'nin genel sekreteri oldu

Mansur Yavaş'tan Mahir Polat'a yeni görev: Tarihi Kentler Birliği'nin genel sekreteri oldu
İBB genel sekreter yardımcısı Mahir Polat’ı Tarihi Kentler Birliği genel sekreterliğine atandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Tarihi Kentler Birliği Meclis Üyeleri oylarını kullanarak yeni dönem başkanlık ve yönetimini seçmiş ve başkanlık seçimleri, Mansur Yavaş ve Hatay Belediye Başkanı Mehmet Öntürk arasında gerçekleşmişti. Yavaş, 495 oy alarak Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı'na seçilmişti.

İBB genel sekreter yardımcısı Mahir Polat, "Türkiye Tarihi Kentler Birliği’nde yeni dönem başlıyor" notuyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mansur Yavaş'ın kendisini Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği görevine atadığını duyurdu.

Mansur Yavaş’a, Türkiye Belediyeler Birliği ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür eden Polat açıklamasında şunları kaydetti:

“Bugün itibarıyla İBB’de sürdürdüğüm görevimin yanı sıra, Tarihi Kentler Birliği Genel Sekreterliği görevine birlik başkanımız Sayın Mansur Yavaş tarafından atanmış olmanın onurunu yaşıyorum. İBB Miras ile başlayan serüven Türkiye’nin dört bir yanından 462 belediyemizin üye olduğu Tarihi Kentler Birliği ile devam edecek. Bizi bu özel göreve layık gören Tarihi Kentler Birliği ve ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a ve desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Türkiye Belediyeler Birliği ve İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum.”

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.