Mahalle muhtarı gördüğü manzara karşısında çılgına döndü: 'Bu nasıl terbiye'

Mahalle muhtarı gördüğü manzara karşısında çılgına döndü: 'Bu nasıl terbiye'
İstanbul Bağcılar'da eski kullanılmış eşyaların kaldırım üzerine bırakıldığını gören Çınar Mahallesi Muhtarı Hasan Delice çileden çıktı.

İstanbul Bağcılar Çınar Mahallesi'nde bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından çöp konteynerin yanına kullanılmış eski eşyalar bırakıldı.

Bölgeye giden Çınar Mahallesi Muhtarı Hasan Delice, eşyaların kaldırım üzerinde bırakıldığını görmesiyle adeta çılgına döndü.

10 yıllık süreçte çöp atılmaya devam edildiğini, bu konuda önlemler alınmasına rağmen hala aynı tutumun mahalle sakinleri tarafından sürdürülmesine kızan Delice, bir anda sinirden deliye döndü ve "Bu nasıl terbiye" diye bağırmaya başladı.

"BU TERBİYESİZLİK, BU PİSLİK"

O anda muhtarın çılgına döndüğünü gören çevredeki vatandaş kendisini sakinleştirmeye çalıştı ancak Delice, "Nasıl sakin olayım? Bu terbiyesizlik, bu pislik" ifadeleriyle tepkisini sürdürmeye devam etti.

10 sene boyunca önlem alınmasına rağmen çöp atıldığını belirten muhtar Delice, bir vatandaşın cep telefon kamerasıyla görüntülendi.

ÇINAR MAHALLESİ MUHTARI HASAN DELİCE KİMDİR?

1979 Çınar Mahallesi doğumlu evli 3 çocuk babası olan Hasan Delice, 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinden bu yana 4 dönemdir muhtarlık görevini sürdürüyor. Ayrıca Hasan Delice'nin tüm İstanbul Muhtarlar Federasyonu Avrupa Yakası Başkanlığı görevini yapmakta olduğu biliniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.