Kumkapı sahil yolunda bariyerlere çarpan araç takla attı: 2 yaralı

Kumkapı sahil yolunda bariyerlere çarpan araç takla attı: 2 yaralı
İstanbul Fatih'te, sahil yolu Kumkapı mevkiinde bir araç yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak takla attı. Araçta bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kaza, saat 09.00 civarında Fatih Kennedy Caddesi Sirkeci istikametinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, gece vardiyasında çalışan sürücü Y.K., yolcu konumundaki arkadaşı G.D. ile birlikte Kennedy Caddesi üzerinde seyir halindeyken 34 FJJ 967 plakalı aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bunun üzerine otomobil önce yolun sağ tarafında bulunan demir bariyerlere çarptı. Ardından da çarpmanın şiddetiyle takla attı.

TAKLA ATAN ARAÇTAKİ 2 KİŞİ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Takla atan otomobilden kendi imkanlarıyla çıkan 2 kişiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kazada otomobil sürücüsü Y.K. ve G.D. hafif yara alırken kiralık olduğu öğrenilen otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Araç sürücüsünün, olay yerinde bulunan ekiplere gece boyunca çalıştığı için yorgun olduğunu ve kazanın bu nedenle gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.