Küçükçekmece'de okul yolunda kaza: 1 kişi yaralandı

Küçükçekmece'de okul yolunda kaza: 1 kişi yaralandı
Küçükçekmece'de önünde ilerleyen panelvana çarpan cip sitenin bahçesine girdi. Kazada 1 kişi yaralanırken cipin araca çarpıp sitenin bahçesine girmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Atakent Mahallesi Kuşlar Tepesi Caddesinde saat 08.30 sıralarında meydana geldi. 2 çocuğunu Atakent'te bulunan okullarına götürmek isteyen Hatice G. 34 HNL 351 plakalı cip ile seyir halindeyken önünde ilerleyen 34 SV 2896 plakalı panelvana arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile panelvan araç savrulup sokaktaki aydınlatma direğine çarptı. Hatice G. ise kullandığı ciple önce bir sitenin demir korkuluklarına ardından da site bahçesindeki ağaca çarparak durabildi.

Kazayı görenler durumu hemen sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kazada panelvanın sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücüyü ambulansla hastaneye götürdü. Polis ekipleri de kaza ile ilgili çalışma başlatırken cip sürücüsü Hatice G. ifade vermek üzere polis merkezine gitti.

Öte yandan cipin cadde üzerinde seyrederken panelvana çarpması ve sitenin bahçesine girmesi güvenlik kameralarına yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.