Kısırkaya Plajı'nda bayram tatili hareketliliği: Sahillere akın ettiler

Kısırkaya Plajı'nda bayram tatili hareketliliği: Sahillere akın ettiler
Kurban Bayramı tatilinin son günlerini İstanbul'da geçirenler, sıcak havada plaj ve sahillere akın etti.

Kurban Bayramı tatilinin son günlerini İstanbul'da geçirenler, plaj ve sahillerde yoğunluk oluşturdu. Sarıyer'de bulunan Kısırkaya Plajı da İstanbul'un birçok ilçesinden gelen vatandaşların tercih ettiği noktalardan biri oldu. Rüzgârlı hava ve dalga sebebiyle görevlilerin denize girilmemesi ve deniz içinde çekilen güvenlik şeridinin geçilmemesine yönelik uyarılarına rağmen birçok kişinin şiddetli dalgalar arasında yüzdüğü görüldü. Sıcak havada, bazı vatandaşların kumsalda güneşlendiği, bazılarının ise kamp sandalyeleri kurarak piknik yaptığı göze çarptı. Plaja gelen birçok kişi, tatil süresince çevrede biriken çöpler konusunda şikâyetlerini de dile getirdi.

"SON GÜNLER YOĞUN VE KALABALIK"

Sahilde vakit geçiren Süleyman Bödük, "Son günler yoğun ve kalabalık. Biz de burada geçirmeye çalışıyoruz, yoğunluk var, ücretsiz tercih edilen bir yer. Ben Gaziosmanpaşa'dan, motosiklet ile geldim. İstanbul'un yolları boş, çok iyi. Keşke hep böyle olsa" şeklinde konuştu.

"İNSANLAR SAHİLİ PİS KULLANIYOR"

Plajda güneşlenen Arzu Ünsal, "Biz bayramın birinci günü de geldik. Temizdi ama insanlar sahili çok pis kullanıyor. Öncelikle buranın temiz kalmasını istiyoruz. Dalga var ama eğleniyoruz, ortam güzel. Dalgalı olduğu için açılmıyoruz, girip çıkıyoruz" dedi.

"ÇARŞAF GİBİ BEKLEDİK DALGALI ÇIKTI"

Denize giren Ramazan Kaya, "Artık son günler fakat beklediğimiz gibi olmadı burası. Çarşaf gibi bekliyorduk dalgalı çıktı. Deli bir dalga var. Biz riske girmiyoruz, kıyıdan giriyoruz ayaklarımız ıslansa yeter" İfadelerini kullandı.

"HAVA KÖTÜ OLDUĞU İÇİN DALGALI"

Arkadaşlarıyla eğlenen Dilara Yücal, "Burayı beğeniyoruz, çok güzel. Tek gelmedim, ailemle, arkadaşlarımla geldim. Fakat deniz şu an biraz dalgalı hava kötü olduğu için" dedi.

"BUGÜN MEMNUN DEĞİLİZ SAHİL KOMPLE ÇÖP"

Sahilde güneşlenen Mehmet Ercen ise, "Buraya iki üç gün önce de geldik süperdi. Bugün hiç memnun değiliz; çünkü çöplük gibi, sahil komple çöp. Deniz güzel, sahil kötü. Kendi arabamızla geldik, yer bulduk o konuda sıkıntı yaşamadık. Burası ücretsiz, hemen yan tarafta ise 600 lira istiyorlar plaj için, araç da hariç" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.