Kimse anlam veremedi: Kurye bindiği asansörü anahtarla çizdi, kamerayı görünce hızla uzaklaştı

Kimse anlam veremedi: Kurye bindiği asansörü anahtarla çizdi, kamerayı görünce hızla uzaklaştı
İstanbul'da bir sitedeki binaya giren motosikletli kurye, siparişi teslim etmek için bindiği asansörü anahtarıyla çizip zarar verdi.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde bir kurye siparişi teslim etmek için bindiği asansöre anahtarla zarar verdi. Sonrasında asansördeki güvenlik kamerasına yakalandığını fark eden şahıs, hızlıca olay yerinden uzaklaştı.

Olay İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana geldi. Bir binaya sipariş götürmek için asansörü kullanmak isteyen kurye, herkesi şoke edecek harekete imza attı.

Asansöre bindikten sonra çıkmak istediği katı tuşlayan kurye, bir anda cebinden anahtar çıkardı ve asansörün kat göstergesini çizmeye başladı.

KİMSE ANLAM VEREMEDİ

Kuryenin davranışı tepki çekerken kimse davranışına anlam veremedi. Sonrasında arkasını dönen şahıs, güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini fark etti. Şoke olan kurye arkasını bir kez daha dönerek gördüğünden emin olmaya çalıştı. Kurye asansörün açılmasıyla olay yerinden kaçmaya başladı.

KAMERAYI FARK ETTİ, APAR TOPAR UZAKLAŞTI

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde binanın asansörüne giren kuryenin cebinden çıkardığı anahtarla asansöre zarar verdiği ve güvenlik kamerasını fark etmesiyle olay yerinden hızla uzaklaştığı anlar yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.