Kendisine yol vermeyen otobüs şoförüne sinirlendi, kaskla saldırdı

Kendisine yol vermeyen otobüs şoförüne sinirlendi, kaskla saldırdı
İstanbul'da seyir halinde ilerleyen motosikletli iki kişi, kendilerine yol vermeyen otobüs şoförüne saldırdı.

Olay, İstanbul Esenyurt Bulut Durağı'nda meydana geldi. İstanbul seyir halinde ileryen bir otobüs şoförü, arkasında kendisinden yol isteyen motosikletli iki kişinin geçmesine izin vermedi.

Yolda sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı zikzaklar çizerek motosikletin geçişine engel olmaya çalışan otobüs şoförü, bir süre daha hareketlerini sürdürünce olay kısa sürede büyüdü ve yerini kavgaya bıraktı.

Kaskla otobüse saldırmaya başladı

Motosiklet sürücüsünün arkasında bulunan kadın, otobüs şoförünün yol vermemesi üzerine yaşadığı duruma öfkelenerek motosikletten indi ve elindeki kaskla otobüse saldırmaya başladı.

Kaskla otobüse vuran kadın, otobüs şoförünün bulunduğu yere ilerledi, o anda da motosiklet sürücüsü de kadını takip etti. Ancak otobüs şoförü de karşılıksız kalmadı ve elindeki levye ile motosikletten inen iki şahsa saldırdı.

O anlar kamerada

Motosiklet sürücüsü ve otobüs şoförü birbirine girerken o sırada da çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalıştı. O anlar ise kavganın başlangıcından itibaren olaya tanıklık eden bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde otobüs şoförünün arkalarında ilerleyen motosiklete yol vermediği bunun üzerine öfkelenen kadının motosikletten inerek elindeki kaskla otobüse saldırdığı görüldü.

Otobüs şoförü ise elindeki levyeyle aracından aşağı inerek motosikletten inen iki kişiyi takip etmeye başladı ve taraflar birbirine girdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.