Kartal Belediyesi’nden dolu dolu 19 Mayıs kutlaması

Kartal Belediyesi’nden dolu dolu 19 Mayıs kutlaması
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kartal’da coşkuyla kutlanacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı birbirinden renkli etkinliklerle kutlanmaya hazırlanıyor. Bu önemli bayram kapsamında, İstanbul’un dört bir yanında düzenlenecek konserler ve organizasyonlar gerçekleştirilecek. Kartal Belediyesi tarafından düzenlenecek 19 Mayıs kutlamalarının detayları da belli oldu.

İki gün sürecek coşku

Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, ‘Spora Adım At, Kartal’a Hareket Kat’ sloganıyla kutluyor. İki günü kapsayacak etkinliklerin ilk günü olan 18 Mayıs Cumartesi ilçede Ayak Tenisi Turnuvası düzenlenecek. Atalar Spor Kompleksi’ndeki etkinlik saat 10.00 ile 17.00 arasında yapılacak.

19 Mayıs Pazar günü yapılacak spor etkinliklerinde ise basketbol ve tenis turnuvalarına yer verilecek. 3x3 Basketbol Turnuvası Karlıktepe 19 Mayıs Spor Parkı’nda 10.00-17.00 saatleri arasında, Tenis Turnuvası ise Karlıktepe 19 Mayıs Spor Parkı’nda yapılacak.

Derya Uluğ konseri

Kutlamalar kapsamında ilçede 19 Mayıs Pazar günü ilk olarak Fener Alayı, daha sonra ise Derya Uluğ konseri gerçekleştirilecek.

Fener alayının başlangıç saati 19.30 olarak belirlenirken, yürüyüş Kartallı Kazım Meydanı’ndan başlayacak ve Kartal Meydanı’nda son bulacak.

Fener alayının hemen ardından düzenlenecek Derya Uluğ konseri ise saat 21.00’de başlayacak.

kartal-belediyesinden-solen-tadinda-19-mayis-kutlamalari-2.jpg

Başkan Yüksel’den komşularına davet

19 Mayıs kutlamalarına tüm Kartallı komşularını davet eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in mesajında şu ifadeler yer aldı:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayramı Kartal’ın genelinde yaptığımız bir dizi etkinlikler ile kutlayacağız. 19 Mayıs coşkusunu gündüz düzenlediğimiz spor turnuvaları, akşam ise Fener Alayı ve konser ile kutlayacağız. Bu yıl 105. yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına tüm komşularımızı davet ediyorum. 19 Mayıs’ın bu heyecanını ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım.”

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.