Kartal Belediyesi Sanat Akademisi kapılarını açıyor

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi kapılarını açıyor
Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, genç yetenekleri bekliyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde hayata geçen Sanat Akademisi, çocukların ve gençlerin yeteneklerine fırsat vermek ve destek olmak amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi, ‘Müzik Bölümü’nde eğitim almak isteyen 7-15 yaş aralığındaki çocuk ve gençler için yetenek sınavı düzenliyor. Çocukların ve gençlerin yeteneklerine katkı sağlamak amacıyla, Prof. Cana Gürmen danışmanlığında Akademi’ye piyano, gitar, keman, çello, yan flüt, perküsyon ve koro branşlarında öğrenci alımı yapılacak.

kartal-belediyesi-sanat-akademisi-genc-yetenekleri-bekliyor.jpg



Sınav başvuruları 16 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında Kartal Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.

Başvuru sahiplerinin Kartal’da ikamet etme şartı bulunduğu yetenek sınavı 23 – 24 Kasım 2024 tarihlerinde Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilecek. Sanat Akademisi müzik bölümünden mezun olan ve hala müzik bölümünde aktif olarak eğitime devam eden öğrenciler sınava katılamayacak. Sınava katıldığı tespit edildiği takdirde kaydı alınmayacak ve silinecektir.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi'nde yetenekli öğrencilerin saptanması ve bu öğrencilerin 3 yıl boyunca kendi branşlarında kişisel gelişimlerini ve sanat görüşlerini geliştirmek amacıyla verilecek eğitimlerin yanı sıra; öğrenciler masterclass, seminer programları, ulusal-uluslararası sanat yarışmaları, sanat fuarları gibi etkinliklere de katılabilecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.