Kadın girişimcilere destek festivaline ünlü yağmuru

Kadın girişimcilere destek festivaline ünlü yağmuru
Kadın girişimcilere destek festivali ünlü isimleri bir araya getirdi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel düzenlenen Brands&More ve Jade&Co iş birliğindeki 'Women's Shopping Gala' Swissotel The Bosphorus İstanbul'da büyük bir katılımla gerçekleşti. Aslı Özdemir, Tuğba Tosyalı ve Yeşim Yılmaz Bozfırat organizasyonu ile Aslıhan Doğan Turan ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak yapılan alışveriş etkinliği, kadın girişimcilere destek sağladı.

Aynı zamanda TOÇEV için gerçekleşen alışveriş etkinliğinde ünlü isimler ve girişimci markalar eğitime de destek oldular.

Tuğba Özay, Ece Erken,Aslıhan Doğan Turan İvana Sert, Özlem Yıldız, Gizem Hatipoğlu, Ceyda Düvenci, Şebnem Schafer, Özge Ulusoy, Selen Gergüzel, Aslı Özdemir, Nuray Ayarı, Kadriye Olgar davete katılanlar arasındaydı.


Ünlülerin İlgi Odağı: By Shuko

Alışveriş etkinliğinde en çok rağbet gören markalardan biri de By Shuko oldu.
Markanın yaratıcısı Şükran Hatipoğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu iş hayatına ara vermek zorunda kaldı ve bu sürede hobi amaçlı başladığı ışıklı şişe süslemeleri adeta bir başarı hikayesine dönüştü. Hazırladığı şişeler kısa sürede ilgi çekti ve ailesinin de desteği ile By Shuko markası doğdu. Beylikdüzü'nde mağazası bulunan By Shuko İnternet üzerinden de satış yapıyor.

Etkinliğe katılan davetliler By Shuko'nun yeni feng shui koleksiyonu ile tanışma fırsatı buldu. Şükran Hatipoğlu tarafından hazırlanan koleksiyon özellikle ünlü isimlerin ilgi odağı oldu.

Eğitime ve Girişimci Kadınlara Tam Destek

İstanbul Girişimci İş İnsanları Derneği Kurucularından iletişim Danışmanı Bilgen Öniz ve Eğitim alanında yatırımlar yapan ve sosyal sorumluluk projelerine önem veren girişimci iş insanı Müge Toker de kadına ve eğitime destek için davete katılanlar arasındaydı.

img-20240304-wa0093.jpg

img-20240310-wa0056.jpg

img-20240310-wa0051.jpg

img-20240310-wa0053.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.