İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı 22 Eylül 2024 Pazar!

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı 22 Eylül 2024 Pazar!
Megakent İstanbul’da 22 Eylül Pazar günü Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul’da kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası bugün düzenlenen kapanış töreni ile son buluyor. Program kapsamında yapılacak etkinlikler nedeniyle Anadolu Yakası’nda bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Ulaşım İstanbul resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Avrupa Hareketlilik Haftası kapanış etkinlikleri sebebiyle, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde sahil yolunun bir bölümü çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak.

Buna göre, 22 Eylül Pazar günü sabah saat 08.00’den saat 18.00’e kadar Üsküdar Meydanı ile Salacak Tekne Barınağı arasında bölgede yer alan 2,5 km’lik sahil yolu çift yönlü olarak ulaşıma kapalı olacak.

Ulaşım İstanbul’dan konuya dair yapılan açıklamada; “Bugün, 08.00-18.00 saatleri arasında Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Üsküdar Meydanı'nda gerçekleşecek etkinlikler nedeniyle, Üsküdar Meydanı ile Salacak (Tekne Barınağı) arasındaki 2,5 km'lik sahil yolu, her iki yönde de geçici olarak trafiğe kapatılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.