İstanbul'da trafikte tehlikeli görüntüler: Yolda kalan aracı motosikletli ayaklarıyla böyle itti

İstanbul'da trafikte tehlikeli görüntüler: Yolda kalan aracı motosikletli ayaklarıyla böyle itti
İstanbul'da yolda kalan araç motosiklet sürücüsünün yardımıyla gideceği yere ulaştırıldı. Motosikletlinin ayaklarıyla aracı ittiği görüntüler kameraya yansıdı.

İstanbul'da seyir halinde ilerleyen ve bilinmeyen sebepten dolayı yolda kalan araç sürücüsünün imdadına motosiklet sürücüsü yetişti.

Olay İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen araç, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yolda kaldı.

HEM KENDİ CANINI HEM DE TRAFİĞİ TEHLİKEYE ATTI

O esnada yolda kalan aracı fark eden motosiklet sürücüsü araca yönelerek yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordu. Bunun üzerine şahıs, motosiklet sürücüsünün yardım teklifine kabul etti ve aracına geri döndü.

Motosiklet sürücüsü ise yolda kalan aracı ayaklarının yardımıyla iterek ilerlemesini sağladı. Motosiklet sürücüsü bu davranışıyla hem kendi canını hiçe saydı hem trafiği tehlikeye attı.

O ANLAR KAMERADA

O anlar ise arkada ilerleyen bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde motosiklet sürücünün aracı ayaklarıyla ittiği ve o anları kayıt alan şahsın ise motosiklet sürücüsünün davranışını tebrik ettiği görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.