İstanbul'da trafikte dehşet: Tartıştığı motosikletliyi ezmeye çalıştı

İstanbul'da trafikte dehşet: Tartıştığı motosikletliyi ezmeye çalıştı
İstanbul’da bir otomobil sürücüsü, trafikte tartıştığı motosikletliyi aracından inerek darp etti. Daha sonrasında aracına binen sürücü motosikletli iki kişiyi ezmeye çalıştı.

İstanbul'da seyir halinde ilerleyen otomobil sürücüsü ve motosikletli arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yaşanan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü.

Trafikte motosikletli ile otomobil sürücüsü arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede alevlenmesi üzerine başlayan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Sağ şeritte duraklayan motosikletli ve otomobil sürücüsü bir anda birbirlerine saldırmaya başladı. O esnada orada bulunan vatandaşlar ise kavgaya müdahale etmeye çalıştı.

Aracıyla ezmeye çalıştı

Tarafların güçlükle ayrılması sonrası öfkeli otomobil sürücüsü hızını alamadı ve aracına binerek bu kez de motosikletliyi ezmeye çalıştı.

Aracını motosikletli ve yanında bulunan kadının üzerine sürerken sürücü ve kadın magandanın dehşetinden bariyerlerin arkasına geçerek kurtuldu.

İstediğine ulaşamayan ve daha da öfkelenen otomobil sürücüsü, park halindeki motosiklete çarpıp olay yerinden kaçtı.

O anlar kamerada

Yaşanan korku dolu anlar kavgaya tanıklık eden bir motosikletlinin kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde aracından inen sürücünün motosikletlinin üzerine yürüdüğü ve bir anda birbirlerine yumruklarla saldırmaya başladıkları ardından da aracına binen sürücünün motosikletliyi ve kadını ezmeye çalıştığı anlar yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.