İstanbul'da 'ters yön' tartışması: Motosikletli çileden çıktı, araç sürücülerine böyle tepki gösterdi

İstanbul'da 'ters yön' tartışması: Motosikletli çileden çıktı, araç sürücülerine böyle tepki gösterdi
İstanbul Sancaktepe’de ters yönden giden sürücüler ile kendi yolunda gitmeye çalışan motosiklet sürücüsü zorlu anlar yaşadı.

İstanbul Sancaktepe'de cadde üzerinde yaşanan yoğun araç trafiği nedeniyle bazı sürücülerin ters şeride girerek ilerlediğini gören motosiklet sürücüsü çileden çıktı.

Olay İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre kendi yolunda ilerlemek isteyen bir motosiklet sürücüsü, trafik kurallarını ihlal ederek ters şeride giren araçları görünce duruma tepki göstermeden edemedi.

Ters şeride giren araçlar nedeniyle trafikte zorlu dakikalar yaşayan motosiklet sürücüsü, önce üzerine doğru gelen bir otomobil sürücüsüne tepki gösterdi.

Motosikletli çileden çıktı

"Ne yapıyorsun? Benim şeridimde üstüme geliyorsun" sözleriyle otomobil sürücüsüne tepkisini dile getiren motosikletli bir süre sonra kendisini tartışmanın içerisinde buldu. Motosikletlinin tepkisine karşılık sürücü 'belki benim özel işim var sanane' diyerek kendini savunmaya geçti.

Tartışmanın ardından yoluna devam eden motosikletli, ters yönden gelen birçok araç görünce plakalarını alıp bağırmaya başladı.

O anlar kamerada

Sürücü bağırarak tepkisini gösterince diğer kural ihlali yaparak motosikletlinin geçişini engelleyen otomobil sürücüleri ise kendisini 'dayak yersin' diyerek tehdit etmeye başladı.

Bir süre daha tepki gösteren motosikletli ise ardından yoluna devam etti. O anlar ise motosikletlinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.