İstanbul'da taksiciye darp: Kaçırdıkları taksi ile kaza yapıp, olay yerinden kaçtılar

İstanbul'da taksiciye darp: Kaçırdıkları taksi ile kaza yapıp, olay yerinden kaçtılar
İstanbul Eyüpsultan’da taksicilik yapan bir şahıs, aracına aldığı 3 kimliği belirsiz kişiler tarafından gasp edilerek dövüldü.

Olay, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 3 şahıs müşteri gibi davranarak durdurduğu plakası belirlenemeyen ticari taksiye bindi.

Ancak taksi şoförü bir süre sonra aracına aldığı 3 kişiden şüphelenmeye başladı ve taksiden inmelerini istedi. Bunun üzerine taksi şoförü ile 3 şahıs arasında tartışma çıktı ve şüpheliler birden taksiciye tekme tokat saldırmaya başladı.

Sonrasında direksiyon başına geçerek yaralı halde taksiciyi arkada bırakan kişiler olay yerinden taksiyle uzaklaşmaya çalıştı.

Kaza yaparak aracı bırakarak kaçtılar

Fakat araçla uzaklaşmaya çalışmaları uzun sürmedi kısa süre sonra ara sokakta kaza yapan şahıslar, aracı gasp ederek bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralanan şahsı hastaneye kaldırdı. Saldırıya uğrayan taksi şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gasp olayına tanıklık eden mahalle sakinleri o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Görüntülerde 3 kişinin aracı gasp ederek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Bir kadının ise saldırganlara "Sahibine haber verin" dediği şahısların ise "Sahibi bize bırakıp gitti" dediği duyuluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.