İstanbul'da şantiyede hırsızlık: Aracı polisin üzerine sürüp olay yerinden kaçtılar

İstanbul'da şantiyede hırsızlık: Aracı polisin üzerine sürüp olay yerinden kaçtılar
İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir şantiyeye hırsızlık amacıyla giren ekibe polis ekipleri baskın yaptı. Polisleri gören şahıslar, polisin üzerine sürdü ve polis aracına çarparak olay yerinden kaçtı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir şantiyede gerçekleşen hırsızlık olayında suçüstü yakalanan şahıslar, aracı polislerin üzerine sürerek olay yerinden kaçtı.

Olay İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir şantiyede meydana geldi. İstanbul'da sabah saatlerinde kapalı minibüs ile şantiyeye gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, inşaat malzemelerini çalmaya başladı.

Olaya gören bir vatandaş ise şüphelenerek polis ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araçtan inerek minibüse doğru yönelmeye başladı.

Aracı polisin üzerine sürdüler

Ancak polis ekiplerinin geldiğini fark eden hırsızlar, kendilerine yönelen polisin üzerine aracı sürerek olay yerinden kaçtı.

Havaya uyarı ateş açan polisler, minibüsün kayıplara karışmasıyla aracına geri döndü. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde şantiyeye hırsızlık amacıyla giren kişilerin polis ekiplerinin suçüstü yakalamasıyla olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

Öte yandan kaçan şüphelilerin polis aracına çarptığı ve polislerin de durmaları için havaya ateş açtıkları görülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.