İstanbul'da şantiyede bir hırsızlık olayı daha: Bu kez de işçilerin üzerine aracı sürdüler

İstanbul'da şantiyede bir hırsızlık olayı daha: Bu kez de işçilerin üzerine aracı sürdüler
İstanbul Anadolu Yakası'nda şantiyelere dadanıp hırsızlık yapan şahıslar, polis aracına çarparak kaçmışlardı. Bu sefer de başka bir şantiyede işçilerden kaçarak izlerini kaybettirdiler.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir şantiyede gerçekleşen hırsızlık olayında suçüstü yakalanan şahıslar, aracı polislerin üzerine sürerek olay yerinden kaçmıştı. Şantiyelere dadanıp hırsızlık yapan şahıslar, bu kez de başka bir şantiyede işçilerden kaçarak izlerini kaybettirdi.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bir şantiyede meydana gelen olayda sabah saatlerinde kapalı minibüs ile şantiyeye gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, inşaat malzemelerini çalmaya başladığı ve ihbar üzerine olay yerine gelen polisleri görmesiyle aracı üzerlerine sürdükleri görülmüştü.

Başka bir şantiyeyi hedef aldılar

Yaşanan olaydan çok geçmeden bu kez de hırsızlar başka bir şantiyeyi gözüne kestirdi. Yine kapalı minibüs ile şantiyeye giren kimliği belirsiz şüpheliler, inşaat malzemelerini çaldı.

Şantiyedeki işçiler hırsızlığı fark etti

Ancak şantiyeye gelen işçiler yaşanan hırsızlığı fark etti ve müdahale etmeye çalıştı. Fakat minibüsle kaçan hırsızlar, işçiler önünü kesse de üzerlerine sürerek yoluna devam etti.

O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Görüntülerde işçilerin minibüsle kaçmaya çalıştıkları ve peşlerinden işçilerin koştuğu görülüyor.

Aracı üzerlerine sürdü

Sonrasında hırsızların, işçilerin canlarını umursamadan aracı üzerine sürdükleri görüldü. Minibüsün ardından koşan işçiler, yaşanan hırsızlığı engelleyemedi. Saldırganlar bir kez daha kayıplara karıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.