İstanbul'da otomobille yolda yatan köpeğin üzerinden geçti: Vatandaşlar kurtarmak için seferber oldu

İstanbul'da otomobille yolda yatan köpeğin üzerinden geçti: Vatandaşlar kurtarmak için seferber oldu
İstanbul'da bir otomobilin yatan köpeğin üzerinden geçti. Sonrasında çevredeki vatandaşlar duruma müdahale ederek köpeği kurtarmak için seferber oldu.

İstanbul Esenyurt'ta bir iş yerinin önünde yatan köpeği fark edemeyen otomobil sürücüsü, araba ile köpeğin üzerinde geçti.

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. Bir iş yerinin önünden geçmekte olan otomobil sürücüsü, yerde yatan köpeği fark edemedi. Yoluna devam eden sürücü, çevrede bulunan esnafların uyarısıyla aracını durdurdu.

Çevredekiler aracı elleriyle kaldırmaya çalıştı

Ne olduğunu anlamak için aracından inen sürücü, çevredeki vatandaşların durumu anlatmasıyla köpeğin aracın altında olduğunu anlattı.

Bunun üzerine harekete geçen vatandaşlar, aracın altında bulunan köpeği kurtarmak için otomobili elleriyle kaldırmaya çalıştı.

Defalarca kez denemeden sonra vatandaşların başarılı olmasıyla, köpek aracın altından kurtarıldı. Sonrasında aracına binen sürücü yoluna kaldığı yerden devam etti.

O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde vatandaşların uzun uğraşlar sonucunda aracın altında sıkışan köpeği kurtardığı görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.