İstanbul'da KPSS'ye gireceklere toplu taşıma ücretsiz olacak mı?

İstanbul'da KPSS'ye gireceklere toplu taşıma ücretsiz olacak mı?
İstanbul'da hafta sonu yapılacak olan "Kamu Personel Seçme Sınavı’na girecek kişilerle öğretim görevlileri toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden (ÖSYM) yapılan açıklamaya göre, pazar günü saat 10.15'te başlayacak ve 120 sorudan oluşacak genel yetenek-genel kültür oturumu için adaylara 130 dakika cevaplama süresi verilecek.

Sınava sayılı günler kala İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açıklama yaptı. İBB 14 Temmuz yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sınavının başlamasından 2 saat önce ve bitiminden 2 saat sonrasına kadar toplu ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Buna göre KPSS sınavına girecek vatandaşlar ile öğretim görevlileri sınav belgelerini veya görevli belgelerini göstererek ücretsiz olarak toplu ulaşımdan faydalanabilecek.

İBB'den yapılan açıklama şöyle:

"14 Temmuz Pazar günü yapılacak olan "Kamu Personel Seçme Sınavı’na" (KPSS) girecek yolcularımız ve öğretim görevlileri, sınav yerlerine ulaşım için sınav belgelerini veya görevli belgelerini göstererek sınav başlangıcının 2 saat öncesinden sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.