İstanbul'da İETT şoförü ile yabancı uyruklu şahıs arasında tartışma: Tansiyon bir anda yükseldi, şoför aracı durdurdu

İstanbul'da İETT şoförü ile yabancı uyruklu şahıs arasında tartışma: Tansiyon bir anda yükseldi, şoför aracı durdurdu
İstanbul'da seyir halinde ilerleyen İETT otobüsünde şoför ile yolcu arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Olay İstanbul'da meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen İETT otobüsünde yabancı uyruklu şahıs ile şoför arasından bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Yabancı uyruklu şahıs ile şoför arasında devam eden tartışmada sinirler gerildi ve otobüs şoförü yolcu dolu aracı kenara çekerek durdurdu.

"BU YOLCU OLDUĞU SÜRECE GİTMEYECEĞİM"

Şahıs, otobüs şoförünü "Erkeksen gel" diye tehdit ederken şoför de bu sözler karşısında adeta çıldırdı ve "Suriye'den buraya gelip kimsin lan sen" ifadelerini kullanarak kendisini tehdit eden şahsa bağırmaya başladı.

Tartışmanın devam etmesiyle şoför ile yolcu arasında daha da şiddetlenen kavgada şoför, "Bu yolcu olduğu sürece gitmeyeceğim. Bana kaza yaptıracak, psikolojimi bozuyor" dedi.

OLAY ÇIKARTAN YABANCI UYRUKLU ŞAHIS OTOBÜSTEN İNDİRİLDİ

Yabancı uyruklu şahıs, şoförü "Erkeksen gel" diye etmeyi sürdürürken araçtan aşağıya indi. Yaşanan gerilimin ardından olay çıkartan yabancı uyruklu şahsın otobüsten inmesiyle tartışma sonlandı.

O anlar otobüste bulunan bir yolcu tarafından kayıt alındı. Görüntülerde yabancı uyruklu şahıs ile otobüs şoförü arasında yaşanan tartışmada yolcuların müdahale etmeye çalıştığı görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.