İstanbul'da faciaya kıl payı: Kaldırımda yürüyen 2 kişi son anda kurtuldu

İstanbul'da faciaya kıl payı: Kaldırımda yürüyen 2 kişi son anda kurtuldu
Tuzla Tepeören'de şiddetli esen rüzgar yol kenarındaki sac kapıyı yerinden söktü. Kaldırımda yürüyen çift son anda kıl payı kurtulurken, korku dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Meteoroloji ve AKOM'dan art arda yapılan uyarıların ardından dün İstanbul'da aralıklarla etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) yapılan duyuruya göre İstanbul'da pazar günü serin ve yağışlı havanın etkili olması beklendiği belirtilmişti.

Nitekim dün beklenen yağış İstanbul'da etkili oldu. İstanbul Tuzla'da da şiddetli rüzgar yol kenarında bulunan sac kapıyı yerinden söktü. O anlarda kaldırımdan geçen çift olası kazadan son anda kurtuldu.

Kıl payı kurtuldular

Olay Tuzla Tepeören'de meydana geldi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle yol kenarındaki sac kapı birdenbire yerinden söküldü. Ancak o anlarda kaldırımda yürüyen çift, sac kapının kendilerine çarpmasından kaçarak kurtuldu.

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde sac kapının yerinden çıktığı ve o esnada kaldırımda yürüyen çiftin kıl payı kurtulduğu görüldü.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.