İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, yağmur var mı ? 20 Eylül 2024

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, yağmur var mı ? 20 Eylül 2024
Bugün İstanbul'da yağış bekleniyor mu? Sıcaklıklar düşüyor mu? İşte bugünkü hava durumu ve hafta sonu hava durumu tahminleri.

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Avrupa yakası kıyı kesimleri kuvvetli. Sıcaklıkların 26 derece olması bekleniyor.

gdrg.png

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan İstanbul hava durumu tahmini

d15be5d7c5a5dcdb783d4a8d34934640.jpg

Türkiye'nin kuzeyi yoğun bir sonbahar serinliği ve yağışının hissedileceği günlere giriyor. Bu şekilde geçecek hafta sonu dahil 4 günün ardından yeniden yaz sıcağının hatırlanacağı günler geri gelecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 20 Eylül ve hafta sonu dahil hava durumu raporunu yayımladı. 3 ilimiz için yoğun yağış nedeniyle sel beklentisine karşı sarı kodlu uyarı yapıldı.

Sıcaklık 4 derece düşük seyredecek

Hava sıcaklığı mevsim normallerinde seyrini sürdürürken doğu kesimlerinde 4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Rüzgarın kuzeyli yönlerden esmesiyle hava daha serin hissedilecek.

69368-european-side-of-istanbul-ortakoy-mosque.jpg

4 gün sonra hava yeniden ısınıyor

Önümüzdeki salı gününden itibaren mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların görülmesiyle yeniden yazı hatırlatan günler yaşanacak. Yaklaşık 6-7 derece ısıyı yükselten Afrika sıcaklarının etki etmesinin bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.