İstanbul'da aracını kaldırıma park eden sürücüye not yazıp böyle tepki gösterdi

İstanbul'da aracını kaldırıma park eden sürücüye not yazıp böyle tepki gösterdi
İstanbul Fatih’te aracını kaldırıma park eden sürücünün sileceklerine "Arabamı kaldırıma park ettiğim için ben bir gerizekalıyım" şeklinde yazılı not bırakıldı.

İstanbul kaldırımları motosiklet, otomobil, scooter gibi araçlarla işgal edilirken yaşanan durum yayaların özgürce dolaşmasına engel oluyor. Kaldırımda bulunan araçlardan dolayı yolun ortasından yürümek zorunda kalan vatandaşlar, olası bir faciayla burun buruna gelebiliyor.

Ancak otomobil, motosiklet, esnafın koyduğu masa ve sandalye ile scooter gibi araçlarla işgal edilen kaldırım problemi sadece İstanbul değil birçok bölgede yaşanan bir sorun olarak devam ediyor.

Ders vermek istedi

İstanbul Fatih'te yaşanan olay bu sorunun bir örneğini oluşturdu. Kaldırıma park edilen araç nedeniyle yayalar zorlu anlar yaşarken bir vatandaş ise konuya dair tepkisini dile getirmeden ilerlemek istemedi.

Vatandaş, aracını kaldırıma park ederek insanlara zorlu dakikalar yaşatan sürücüye ders vermek istedi. Sürücünün yaptığı hatanın farkına varması adına bir kağıda "Arabamı kaldırıma park ettiğim için ben bir gerizekalıyım" şeklinde not bırakan kişi, yazılı notu aracın sileceklerine sıkıştırdı.

O anlar kamerada

O anlar bir cep telefon kamerasıyla kaydedildi. Bir vatandaş yolda yürüdüğü esnada kaldırıma park edilen aracın sileceklerinde bir kağıt olduğunu fark etti.

Yakınlaşan sürücü kağıtta yazılanları okuyunca o anları bir cep telefonu kamerasıyla kayıt altına almaya başladı. Vatandaşın görüntülerde "Umarım ders olur buna" dediği duyuldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.