İstanbul’da ALES’e girecek vatandaşlara ulaşım ücretsiz!

İstanbul’da ALES’e girecek vatandaşlara ulaşım ücretsiz!
İstanbul’da yaşanan ve bugün yapılacak olan 2024-ALES/2 sınavına girecek kişilere ve sınavda görevli personel ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bağlı Ulaşım İstanbul’dan yapılan açıklamaya göre, 28 Temmuz 2024 Pazar günü yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/2) girecek vatandaşlardan ulaşım ücreti alınmayacak.

Ulaşım İstanbul’un açıklamasına göre, bugün düzenlenecek 2024-ALES/2’e girecek öğrenciler ve sınavda görev yapacak öğretim görevlileri, sınav belgeleri ile ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olay yararlanabilecek.

ALES’e girecekler için uygulanacak ücretsiz ulaşım desteği, sınavdan iki saat önce başlayıp sınavın bitiminden iki saat sonraya kadar devam edecek.

Ücretsiz ulaşım desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler ve öğretim görevlilerini ilgili ulaştırma personeline sınav giriş kağıtlarını ibraz etmeleri yeterli olacak.

Konuya dair Ulaşım İstanbul’un paylaştığı mesajda; “28 Temmuz Pazar günü yapılacak olan “Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı 2024-ALES/2” girecek öğrenciler ve öğretim görevlileri, sınav belgelerini göstererek entegrasyona dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacaktır.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.