İstanbul'da akılalmaz görüntüler: Olası faciadan saniyelerle kurtuldu

İstanbul'da akılalmaz görüntüler: Olası faciadan saniyelerle kurtuldu
İstanbul’da motosikletin park yerini değiştiren genç, saniyelerle büyük bir tehlike atlattı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

İstanbul'da akılalmaz bir olay meydana geldi. Yürekleri ağza getiren olayda, kaldırımda park ettiği motosikletinin yerini değiştiren vatandaş kazadan saniyelerle kurtuldu.

Olay İstanbul'da meydana geldi. İddiaya göre, kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, kaldırıma park ettiği motosikletinin yerini değiştirmek istedi.

Ancak şahıs az sonra yaşayacağı olaydan habersizdi. Park halinde olan motosikletini öne çeken vatandaş sonrasında olay yerinden uzaklaşarak işine geri döndü.

Olası faciadan kıl payı kurtuldu

Fakat adamın uzaklaşmasından saniyeler sonra hemen yakın bir noktaya binanın bir katında bulunan balkonundan çamaşır askılığı düştü.

Büyük şaşkınlıkla çamaşır askılığının düştüğü noktaya ilerleyen şahıs, yukarıya doğru bakarak nereden düştüğünü anlamaya çalıştı.

Büyük panik yaşayan şahıs, şans eseri olaydan yara almadan son anda kurtuldu. Olası bir facianın eşiğinden dönülen olay, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Görüntülerde motosikletini park ettiği yeri değiştiren şahsın bölgeden uzaklaşmasından saniyeler sonra bir balkondan çamaşır askılığının düştüğü görüldü. Kazadan kıl payı kurtulan şahıs, o anları büyük bir şaşkınlıkla karşıladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.