İstanbul'a kar geliyor! İstanbul'a ne zaman ve hangi gün kar yağacak?

İstanbul'a kar geliyor! İstanbul'a ne zaman ve hangi gün kar yağacak?
Milyonların yaşadığı İstanbul'da geçtiğimiz günlerde kar yağmıştı. Gelen bilgilere göre şehirde yine beyaz örtü hakim olacak. Peki, İstanbul'a ne zaman ve hangi gün kar yağacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kasım ayının son günlerinde erken yağışlar başlıyor. Kış mevsiminin habercisi kar, Türkiye'nin genelinde olduğu gibi İstanbul'da da etkisini gösterecek. Bugün hafif yağmurlu geçecek günün ardından yarın şiddetli lodos kendisini yağmura bırakacak. Şiddeti yağmurdan sonra ise kar yağışı başlayacak.

İSTANBUL'A KAR GELİYOR

TV100'ün haberine göre önce şiddetli yağmur ardından rüzgar ve kar. İstanbul'da cumartesi gece saatlerinden itibaren karayel güçlenerek fırtınaya dönüşecek. Fırtınanın hızı 100 kilometreye çıkabilir." diyen yetkililer, "Cumartesi gecesi çok şiddetli yağışla beraber İstanbul ve Trakya bölgesinde sel tehlikesi bulunuyor." bilgisini verdi.

"Pazar sabah saatlerinden itibaren bu yağmurun ardından karayele dönen rüzgarla kar yağış başlayacak. Şu anki tahminlerde kar yağışının gün boyu süreceği görülüyor. Şehrin yüksek kesimlerine lapa lapa kar yağabilir" denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.