İstanbul Valisi Davut Gül, karne alan miniklerin heyecanına ortak oldu

İstanbul Valisi Davut Gül, karne alan miniklerin heyecanına ortak oldu
İstanbul Valisi Davut Gül, Güngören/50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu'nu ziyaret ederek, bugün karne yaşayan öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesiyle İstanbul'da 2 milyon 985 bin 983 öğrenci karnelerine kavuştu. İstanbul Valisi Davut Gül, Güngören/50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini dağıttı.

gqbcrkqxqaa3p-9.jpg

50. Yıl Ahmet Merter İlkokulu’nda 1A ve 1E sınıfındaki öğrencilerimize karnelerini dağıtan Vali Davut Gül, karne töreninin ardından konuşma gerçekleştirdi. Öğrencilere iyi tatiller dileyen Vali Gül, "Tatilde şehrimiz tanıyacağız, gezeceğiz, oyun oynayacağız, spor yapacağız ve kitap okuyacağız. Bayramda da büyüklerimizi ziyaret ederek ellerinden öpeceğiz." dedi. Vali Gül, "İstanbul'da 3 milyon öğrencimizle bire bir uğraşan öğretmenlerimiz her türlü takdiri hak ediyorlar. Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." sözleriyle Eğitim ve Öğretim Yılı boyunca emek veren öğretmenleri kutladı. Gerçekleştirdiği konuşmasında velileri de tebrik eden Vali Davut Gül, "Asıl kahraman sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

gqbkef-xeaa97yh.jpg

Filistin'deki işgalde hayatını kaybeden ve zorlu şartlar altında yaşam mücadelesi veren çocukların unutulmadığı programda, temsili karneler gökyüzüne uçuruldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.