İstanbul Küçükçekmece’de intihar girişimi: Dua edip kendini 3’üncü kattan aşağıya bıraktı

İstanbul Küçükçekmece’de intihar girişimi: Dua edip kendini 3’üncü kattan aşağıya bıraktı
İstanbul Küçükçekmece’de 3. katın balkonuna çıkan bir şahıs dua ettikten sonra aşağı atlayarak intihar girişiminde bulundu.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bilinmeyen bir sebepten dolayıbir binanın üçüncü katına çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu.

İstanbul Küçükçekmece'de korku dolu anlar yaşandı. Yürekleri ağza getiren o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

KENDİNİ AŞAĞIYA BIRAKTI

Bir adam bir binanın 3. katındaki balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. Dua etmeye başlayan şahıs hiç düşünmeden kendisini aşağı bıraktı.

Yaşanan olay öncesinde binanın 3. katındaki balkonundan atlamak isteyen şahsı vazgeçirmeye çalışan çevredeki vatandaşlar, düşeceği noktaya kendilerince önlem almaya başladı.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Ancak önlemleri yeterli olmadı, kendisini balkondan aşağı bırakan şahıs vatandaşlar tarafından açılan yatağa düştü. Korku dolu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı. Şahsın sağlık durumu ise belirsizliğini koruyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.