Istanbul Fringe Festival başlıyor!

Istanbul Fringe Festival başlıyor!
Istanbul Fringe Festival, beşinci edisyonuyla 16 Eylül’de başlıyor.

5. Istanbul Fringe Festival, 16-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

16-23 Eylül tarihleri arasında İstanbul’un farklı noktalarında gerçekleşecek olan Istanbul Fringe Festival, Türkiye'den ve dünyadan alternatif işleri sanatseverlerle buluşturacak.

Türkiye’nin yanı sıra; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Belçika, Birleşik Krallık, İsrail, İtalya, Hollanda, Kanada ve Yunanistan olmak üzere 10 ülkeden ekipleri ağırlayacak festival kapsamında 21 gösteri, 6 atölye, paneller ve partiler düzenlenecek.

Istanbul Fringe Festival’e ev sahipliği yapacak mekanlar arasında Paribu’nun destekçisi olduğu Arter, Bahçe Galata ve DasDas başta olmak üzere; Barış Manço Kültür Merkezi, BeReZe Gösteri Evi, Caddebostan Kültür Merkezi, Çıplak Ayaklar Dans Akademisi, ENKA Sanat, Fişekhane, Hope Alkazar, Kadıköy Belediyesi Alan Kadıköy, Karga, Sakıp Sabancı Müzesi ve Tuhafier yer alıyor.

Ayrıca, festivalin kapanış gününe ev sahipliği yapacak olan Arter’de, Paribu kullanıcısı olan festival ziyaretçileri, Paribu ile "Arter'de Uzun Cumartesi" kapsamında Arter’deki sergileri de ücretsiz ziyaret edebilecek.


İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.