İstanbul Esenyurt'ta ayakkabı hırsızlığı: Bina sakinine yakalandı, savunması 'pes' dedirtti

İstanbul Esenyurt'ta ayakkabı hırsızlığı: Bina sakinine yakalandı, savunması 'pes' dedirtti
İstanbul Esenyurt'ta bir apartmana giren şüphelinin, dairelerin önündeki ayakkabıları çalma anı binanın güvenlik kameralarınca kaydedildi.

İstanbul Esenyurt Yenikent Mahallesi 661 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık yapmak için bir apartmanı gözüne kestiren şüpheli, binanın kapısının açık olmasını fırsat bilerek içeri girdi.

Sırtında çanta bulunan adam, en üst kattan başlayarak dairelerin önünde bulunan ayakkabıları tek tek kontrol edip, beğendiklerini elindeki sırt çantasına doldurmaya başladı.

BİNA SAKİNİ TARAFINDAN DURDURULDU, SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Ancak dairelerin önünde bulunan ayakkabıları tek tek inceleyerek çalan hırsız, elinde çöple kapıdan çıkan bina sakini tarafından durduruldu. Tanımadığı şahsın binasında neden bulunduğunu sorgulayan vatandaş, aldığı cevap sonrası merdivenlerden inmeye devam etti.

Kedisini kaybettiğini ve onu aradığını söyleyen şüpheli ise ayakkabı çalmaya devam etti. Sonrasında şüpheli sırt çantasına doldurduğu ayakkabılarla hızla olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yakalanan hırsızın rahat tavırları dikkat çekti.

Dakikalarca binada kalıp daire önlerindeki ayakkabıları inceleyen ve sonrasında beğendiklerini çantasına dolduran hırsızın o anları güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA: RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Görüntülerde sırtında çanta bulunan kişinin daire önündeki ayakkabıları incelediği ve sonrasında çöpü atmak için dışarı çıkan bir şahıs tarafından durdurulduğu görülüyor.

Ardından şüpheli hırsızlığına kaldığı yerden devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.