İş Bankası 100. yaşını İstanbul Boğazı'nda düzenlenen davet ve dron gösterisiyle kutladı

İş Bankası 100. yaşını İstanbul Boğazı'nda düzenlenen davet ve dron gösterisiyle kutladı
Türkiye İş Bankası, 100 yılı nedeniyle İstanbul'da düzenlediği davetle renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen etkinlikte konserlerin yanı sıra dronlarla gökyüzünde Atatürk, ay yıldız ve Türkiye haritası gibi görseller oluşturuldu.

Türkiye İş Bankası Tersane İstanbul'da düzenlenen bir etkinlikle 100. yılını kutladı. Çok sayıda sanatçının sahne aldığı etkinlikte siyasiler, akademisyenler ve iş dünyasının önemli isimleri yoğun katılım gösterdi. İş Bankası'nın tarihi geçmişten günümüze görüntüler eşliğinde sahnede izlenirken geceye İstanbul Boğazı'nda yüzlerce dronların oluşturduğu portre ve imgeler damgasını vurdu.


100. yıla özel davette KKTC Başkanı Ersin Tatar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın, Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Ali Sabancı, Faruk Eczacıbaşı ve Füsun Eczacıbaşı, gazeteciler, akademisyenler ve çok sayıdaki sanatçılarla birlikte yüzlerce davetli katılım sağladı. Davete katılamayan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın mesajları davetlilerle sahnede paylaşıldı.

1724699886353-whats-app-image-20-r4ms.jpg

Türkiye'nin önemli sanatçıları 100. yılda sahne aldı

Türkiye İş Bankası'nın 100. yılında düzenlenen davette Emel Sayın, Ajda Pekkan, Erol Evgin, Sertab Erener, Kenan Doğulu, Karsu, Mor ve Ötesi grubundan Harun Tekin, Gaye Su Akyol, Jehan Barbur ve Evren Can Gündüz sahneye çıktı. Davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçıların konserinin ardından dronlarla İstanbul Boğazı'nda Atatürk'ün portresi, Türkiye haritası, ay yıldız, İş Bankası'nın 100. yılını sembolize eden tasvir ve Türkiye İş Bankası'nın kumbarası gökyüzünü aydınlattı.

İstanbul'un pek çok noktasından yüzlerce dronla yapılan şov ilgiyle görülürken, etkinlik gökyüzünde oluşturulan gösteriyle son buldu.

1724699984677-whats-app-image-20-vbsd.jpg

ata.webp

yildg.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.