İmza töreninde gergin anlar! Taraftar sahneye atlayarak Ali Koç ve Mourinho'a sarıldı

İmza töreninde gergin anlar! Taraftar sahneye atlayarak Ali Koç ve Mourinho'a sarıldı
Fenerbahçe'de bu akşam saatlerinde gerçekleşen imza töreninin ardından sarı lacivertli taraftarlardan biri yeni teknik direktör Mourinho'nun gelişini sahneye atlayarak kutlamak istedi. Sahnede kısa süreli gergin anlar yaşandı.

Fenerbahçe'de bugün tarihi bir imza töreni gerçekleşti. Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho sarı lacivertli takımla anlaşmalarını resmileştirmek için İstanbul'a geldi. Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişi binlerce fanatiğin yüzünü güldürürken imza töreninin ardından kısa süreli gergin anlar yaşandı.

Jose Morinho ile Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şükrü Saraçoğlu stadyumunda imzaları attıktan sonra taraftarı selamlamak ve yeni teknik direktöre Fenerbahçe formasını takdim edileceği sırada bir taraftar sahneye fırladı.


Mourinho ve Ali Koç'a sarıldı

Fenerbahçe'de tarihi anların yaşandığı anlarda sahnenin ön kısmına geçen Ali Koç ve Mourinho'yu gören bir taraftar hızla koşarak sahneye daldı. O esnada güvenlik görevlileri hızla duruma müdahale etmeye çalışırken Başkan Ali Koç devreye girdi ve taraftarın sahnede kalmasına izin verildi.

sarilma.jpg

Heyecanla sahneye atlayan taraftar mutluluğunu ilk olarak Mourinho'ya ardından Başkan Ali Koç'a sarılarak sevincini kutladı. O anlar görenlere tebessüm ettirirken, taraftar yaşadığı paha biçilemez anları Fenerbahçe formasını sallayarak ve fotoğraf çekilerek taçlandırdı. O anlar ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.