İki başkandan ortak “Gezi Parkı anması!

İki başkandan ortak “Gezi Parkı anması!
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ilçe başkanı oldukları dönemde beraber katıldıkları Gezi Parkı eylemlerini ortak mesajla andı.

Gezi Parkı eylemlerinin 11. yıl dönümünde İstanbul’un iki belediye başkanından ortak kutlama geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 11 yıl önce ilçe başkanı oldukları dönemde birlikte katıldıkları Gezi Parkı eylemlerinde fotoğraflandıkları yerde yeniden bir araya gelerek poz verdi.

İnan Güney ve Rıza Akpolat kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştıkları ortak bir mesajla Gezi Parkı eylemlerini 11. yıl dönümünde andı. 11 yıl önce parkın içinde katıldıkları bir eylem sırasında yan yana fotoğraflanan Güney ve Akpolat yıllar sonra yeniden Gezi Parkı’na giderek birlikte objektiflere poz verdi.

gorp5qlwyaef-ct.jpg

İki belediye başkanının Gezi Parkı’na dair anma mesajında kullandıkları benzer satırlarda şu ifadeler yer aldı:

“Beyoğlu Belediye Başkanımız @inanguney'le yıllar önce iki Cumhuriyet Halk Partili İlçe Başkanı olarak geldiğimiz Gezi Parkı'na bu kez iki belediye başkanı olarak geldik. O onurlu direnişi hatırladık, anılarımızı tazeledik. Milyonların dayanışması ve mücadelesiyle park olarak kalmış Gezi'de olmak ne mutlu.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.