İddia: İstanbul Küçükçekmece’de kaza sonrası kavgada 2 kişi bekçi ve polis tarafından darp edildi

İddia: İstanbul Küçükçekmece’de kaza sonrası kavgada 2 kişi bekçi ve polis tarafından darp edildi
İstanbul Küçükçekmece’de iddiaya göre yaşanan bir kaza sonrası olay yerine giden abi ve kardeş olan 2 kişi bekçiler ve polis tarafından darp edildi.

Olay İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu bir motosikletli trafikte seyir halinde ilerleyen bir başka motosiklet sürücüsüne çarptı.

Kaza sonrası Suriye uyruklu sürücü olay yerinden kaçmaya çalışırken diğer şahıslar ise motosiklette maddi hasar oluştuğunu iddia ederek sürücüyü takibe başladı.

Suriyeli sürücüyü kovaladılar

Çok geçmeden Suriye uyruklu sürücü yakalanırken kendisini takip eden şahıslar ise Suriyeli sürücüye darp etmeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken darp edilen ve linç edilmek istenen sürücü ekipler tarafından sokakta bulunan bir esnafın dükkanına kapatılarak koruma altına alındı.

Bekçiden biber gazlı müdahale ve yumruklu saldırı

Bunun üzerine öfkelenen şahıslar durumu iki arkadaşına haber verdi. Gerilim ise abi ve kardeş olan iki kişinin olay yerine gelmesiyle başladı.

Olay yerine gelen iki kardeş bölgede bulunan bekçilere kendisinin esnaf olduğunu ve Suriyeli vatandaşı görmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine isteklerini reddeden bekçi, Suriyeli vatandaşa yaklaşan kardeşlerden birinin ısrar etmeye devam etmesi üzerine saldırıda bulundu. Orada bulunan başka bir bekçi ise tartışma esnasında kendisine yumrukla saldırdı.

Saldırının ardından devam eden gerilimde bu kez de bekçiler biber gazıyla devreye girdi ve yine aynı şahsa bir başka bekçi tarafından yumruk atıldı.

Sonrasında abi ve kardeşe yönelik saldırı polis otosunda devam etti. İddiaya göre bu kez de polis ekipleri iki şahsı darp etmeye başladı.

Saldırıya uğrayan abi ve kardeş ise darp raporu alarak kendisine saldırıda bulunan kişilerden şikayetçi oldu. Yaşanan olay bölgede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.