İBB'nın sınırsız internet hizmetiyle bağlanan bağlanana

İBB'nın sınırsız internet hizmetiyle bağlanan bağlanana
İBB, İstanbul’un 11 bin 944 noktasında sınırsız internet hizmeti sunmaya devam ediyor. İBB Wi-Fi hizmetini İstanbullular kadar turistler de tercih ediyor. İBB Wi-Fi'yi kullanan yabancı ziyaretçiler arasında ilk sıralarda Alman, İtalyan ve Ruslar geliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentin yoğun olarak kullanılan alanlarında ücretsiz ve kota sınırı olmadan internet hizmeti sunmaya devam ediyor. İBB Wi-Fi meydanlar, şehir hatları vapurları, nostaljik tramvaylar, Busforus otobüsler, kütüphaneler yurtlar, Enstitü İstanbul İSMEK eğitim merkezleri, Beltur kafeleri, cadde, park, kültür merkezleri, spor merkezleri, toplu taşıma araçları ve kırsal mahalleler olmak üzere kentin 11 bin 944 noktasında hizmet veriyor. Güçlendirilen altyapısı sayesinde kalitesi artırılan Wi-Fi hizmeti, İstanbulluların yanı sıra yabancı turistler tarafından da sıkça tercih ediliyor. İBB Wi-Fi'yi kullanan yabancı ziyaretçiler arasında ise ilk sıralarda Almaya, İtalya, Rusya, Mısır, Pakistan, Sırbistan, Fransa ve Ukrayna'dan gelen turistler bulunuyor.

İnternet hızı artıyor

İBB, Wi-Fi hizmetinden yararlanan 6 milyona yaklaşan kullanıcıya, 5 Mbit hızında ücretsiz ve sınırsız internet hizmeti sunuluyor. Ayrıca tüm öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla 55 kütüphane ve 12 İBB Öğrenci Yurdunda ücretsiz ve sınırsız İBB Wi-Fi internet hız limitini 10Mbit’e çıkartıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.