İBB Kültür AŞ İlk Kez Fortune 500 Listesinde

İBB Kültür AŞ İlk Kez Fortune 500 Listesinde
İBB'nin 12 iştiraki Fortune 500 Türkiye listesine girerek yeni bir rekora imza attı. Kültür AŞ, bu yıl ilk kez Fortune 500 Listesi'nde.

İşletmesinde bulunan 6 müze, sayısı 27'ye ulaşan İstanbul Kitapçısı şubeleri ve 21 etkinlik mekânının yönetimi ile etkinliklerin düzenlenmesine, açık alan reklamcılığından yayıncılığa kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren Kültür AŞ, bu yıl Fortune 500 listesine girdi.

Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Abbas, Fortune dergisine verdiği röportajda şunları dile getirdi: "Yaratıcılığı merkeze alarak şehirdeki kültür- sanat yaşamına katkı sunarken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun liderliğinde İstanbul'u ulusal ve uluslararası alanda tanıtmayı hedefliyoruz. Sanatçılara ve sanatseverlere imkânlar yaratmak ve kültür sanatın herkes tarafından erişilebilir olmasını sağlamak öncelikli hedeflerimizden."

fortune.jpg

İBB'nin iştirak şirketleri ilk kez Fortune 500 Listesine girerek rekor kırdı

9 farklı alanda yürüttüğümüz, kamu ve özel sektördeki birçok şirkete öncü olan çalışmalarımızla bu yıl ilk defa Fortune 500 listesine girdik.

İstanbul'u ulusal ve uluslararası alanda tanıtmayı, sanatçılara ve sanatseverlere imkânlar yaratmayı ve kültür sanatın herkes tarafından erişilebilir olmasını amaçladığımız bu yolda kazandığımız başarının mutluluğunu halkımızla paylaşıyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önderliğinde İstanbul'u dünyanın önde gelen kültür sanat merkezleri arasına konumlandırma hedefi ile daha nice başarılara imza atacağımıza inancımız sonsuz.

fortune-500-turkiyenin-lideri-tupras-22350-29062015232240.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.