İBB, başvuran herkese ücretsiz adresine gönderiyor! Başvuru sayfası açıldı, yoğun talep var

İBB, başvuran herkese ücretsiz adresine gönderiyor! Başvuru sayfası açıldı, yoğun talep var
Çeşitli ihtiyaçlar için vatandaşlara destek sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni desteğini açıkladı. Başvurular internet sitesinden veya mobil uygulamadan alınıyor. İşte, başvuru sayfası...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), su tüketiminde yüzde 40 tasarruf sağlayan musluk aparatı (perlatör) dağıtmaya başladı.

İSKİ, 'Damlaya Damlaya Gelecek Olur', 'Damlaya Damlaya Yaşam Olur' ve 'Damlaya Damlaya Umut Olur' sloganlarıyla 'Su Protokolü Kampanyası' başlatmıştı. Bu kapsamda dağıtımı başlanan su aparatları musluk başlarına takılıyor.

iski-musluk-tasarruf-aparati-basvuru-nasil-yapilir.webp

İSKİ ücretsiz su tasarruf aparatı nasıl alınır

Aparat suyun akışını havayla karıştırarak kullanım miktarını azaltırken su basıncını da koruyor. İSKİ'ye göre böylece yüzde 40 oranında tasarruf edilebiliyor.

Abonelerin su tasarruf aparatlarını almaları için 'Su Protokolü Kampanyası'na katılması gerekiyor. Protokole iski.istanbuladresi ya da İstanbul Senin uygulaması üzerinden katılım sağlanabiliyor.

Su ayak izi nasıl hesaplanır

Aboneler burada 'Su Protokolüne Katıl' ya da 'Su Ayak İzini Hesapla' sekmelerinden herhangi birine tıklayarak kampanyaya kolayca katılıp teşekkür sertifikası alıyor.

Aboneler isim ve soy ismin yer aldığı teşekkür sertifikası ve sayaç numarasını [email protected] adresine gönderdikten sonra aparatlar İSKİ personelince adrese teslim ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.