Herkes Narin'i ararken görenlere pes dedirten olay!

Herkes Narin'i ararken görenlere pes dedirten olay!
Dün gece (28 Ağustos Çarşamba) saat 23.30 sularında, bir vatandaşın kamerasına yansıyan olay izleyenlere pes dedirtti. Kayıp kız çocuğu Narin'in aramalarını tüm ülke tek yürek takip ederken bu sorumsuzluk isyan ettirdi.

Dün gece İstanbul'un Gaziosmanpaşa semtinde arabasıyla seyreden bir vatandaşın kameraya alarak paylaştığı görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça eleştirildi.

Gaziosmanpaşa'da aracıyla yolculuk eden bir kadın, yol kenarında geç saatte yalnız başına yürüyen bir kız çocuğu görünce sebebini merak etti. Aracını yavaşlatarak kız çocuğuna yaklaşan kadının, "Sen niye tek başına sokaktasın" sorusuna aldığı cevap, hem kadını hem de izleyenleri hayrete düşürdü.

Sürücü kadının "Annen nerede, niye tek başınasın?" sorularından ürkerek ağlamaya başlayan kız çocuğunun sorulara verdiği cevaplar ise ebeveynlerinin umursamazlığını gözler önüne serdi.

Ağlamaya başlayan kız çocuğu, kendisine yöneltilen sorulara "Benim annem evde, saat 11 buçuk olmuş git ablalarını bul dedi, ben de ablalarımı buluyorum." şeklinde cevap verdi.

Bunun üzerine sürücü kadın ablalarının yerini sordu ve biraz ilerdeki parkta olduklarını öğrendi. Bu sorumsuzluk karşısında duyarsız kalamayan kadın, çözümü kız çocuğu ablalarını bulana kadar onu arabayla takip etmekte buldu.

Videonun internette yayılmasıyla sosyal medya kullanıcıları adeta çılgına döndü. Kayıp Narin'in arama çalışmaları son hızla devam ederken bu yaşta bir kız çocuğunun ailesi tarafından gece vakti yalnız bırakılması, izleyenleri dehşete düşürdü.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, görüşlerini "Yolda gören kadın bile annesinden daha koruyucu" ve "Herkes anne baba olmamalı gerçekten" şeklindeki yorumlarıyla ifade ettiler.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.