Günübirlik ziyaretçiler Büyükçekmece sahillerini çöp yığınına çevirdi!

Günübirlik ziyaretçiler Büyükçekmece sahillerini çöp yığınına çevirdi!
İstanbul'da sıcak havayı fırsat bilen günübirlik ziyaretçiler Büyükçekmece sahillerine akın etti. Vatandaşlar sahilden ayrıldıktan sonra ise çöplerini sahil ve yeşillik alana bıraktı.

Kurban Bayramı'nda İstanbul'da kalan vatandaşlar sıcak havanın da etkisiyle sahil şeridi olan ilçelere akın etti. Büyükçekmece'de bayram yoğunluğunun had safhada yaşandığı Mimar Sinan Sahili'nde günübirlik ziyaretçilerin bıraktığı çöpler ise bölge halkı tarafından tepki gösterildi.


Sahil ve yeşillik alana çöplerini bırakıp kaçtılar!

Büyükçekmece'de yaşayan vatandaşların en büyük sorunlarından olan günü birlik ziyaretçilerin bıraktığı çöpler hem çevreyi kirletirken hem de kötü görüntü oluşturuyor. Kurban Bayramı'nda serinlemek için sahile giden vatandaşlar, günün sonunda çöplerini çöp kutusuna atmak yerine sahile ve yeşillik alanlara bırakıp kaçtı. O kötü görüntü ise an be an kaydedildi.


Ekipler atılan çöpleri kısa sürede temizledi

Günübirlik olarak ilçe sahillere akın eden vatandaşların bırakılan çöpler, Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede temizlendi. Ekipler Mimar Sinan sahiline bırakılan çöpleri arındırdı.

hhh.webp

rrr.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.