Görüntüler tepki çekmişti: İstanbul'da tabanca ile köpeği korkutan şüpheli tutuklandı

Görüntüler tepki çekmişti: İstanbul'da tabanca ile köpeği korkutan şüpheli tutuklandı
İstanbul Bahçelievler'de kaldırımda duran bir köpeğe silah çeken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın 9 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Bahçelievler'de M.Ş. yolda gördüğü köpeğe nedensizce silah çekmiş ve o anlara ait görüntüler kısa sürede yayılmıştı.

Silahı tutukluk yapması üzerine şahıs bir süre daha köpeğin karşısında durduktan sonra olay yerinden uzaklaşmıştı.

Görüntülerin tepki çekmesi üzerine kaldırım üzerinde duran köpekten korktuğu için yanında bulunan silah ile köpeği korkutmaya çalışan M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Perşembe günü gece saatlerinde Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde kaldırımda duran köpekten korkan M.Ş., yanında bulunan silah ile köpeği korkutmaya çalıştı. Olay anı görüntülerinin sosyal medya üzerinden paylaşılmasının ardından harekete geçen ekipler M.Ş.'yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Şüpheli M.Ş.'nin "Uyuşturucu kullanma', "Uyuşturucu bulundurmak" ve "hırsızlık" başta olmak üzere 9 adet suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen M.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.