Fuşya Meze ve Kahvaltı Evi Büyükçekmece'de açıldı

Fuşya Meze ve Kahvaltı Evi Büyükçekmece'de açıldı
Fuşya Meze ve Kahvaltı Evi, en lezzetli mezeleri ve kahvaltı çeşitleriyle Büyükçekmece Mimaroba mahallesinde hizmete açıldı.

Fuşya Meze ve Kahvaltı Evi, 28 Temmuz 2024 Pazar günü (bugün) saat 16:00'da gerçekleştirilen açılışta lezzetli tatlarıyla müşterilerinin beğenisine sunuldu. Meze, tabldot yemek, mantı, kahvaltı, tost ve sandviç çeşitleriyle hizmet veren Fuşya Meze ve Kahvaltı Evi, tamamen ev yapımı ürünlerle Türk mutfağına modern bir yorumla buluşturuyor.

Müşterilerine leziz ve kaliteli yemek servislerinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da hem göze hem de cüzdanlara hitap ediyor. İki girişimci kadının Mimaroba Mahallesi Batıköy Sitesi'nde açtığı restoranında çok sayıdaki meze çeşitleri, geleneksel tarifleriyle sofralarda yerini alıyor. Ayrıca tabldot yemek servisiyle de günün her saatinde hızlı ve taze ev yemeği yemek isteyenler için oldukça pratik ve güvenilir bir hizmet sunuluyor.

Fuşya Meze ve Kahvaltı Evi'nin leziz tatlarını denemek için Büyükçekmece Mimaroba Batıköy Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı Figen Sokak'taki adresini ziyaret edebilirsiniz.

a8ee97c7-adb6-4d5d-9c86-9b63b8e079a1.webp

adsiz-001.jpg

408634ac-a653-4619-a4f9-5ab1ae2c111f-001.webp

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.