Fenomen Kübra Aykut'un cenaze törenine Engin ve Dilan Polat çifti katıldı

5. kattan düşerek hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un bugün düzenlenen cenaze törenine Dilan ve Engin Polat çifti de katıldı.

İstanbul'daki evinin 5. katından düşerek hayatını kaybeden ve tek başına düğün yaparak çektiği video ile tanınan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut'un bugün cenaze töreni düzenlendi.

Fenomen Kübra Aykut'un sevgilisi olan ve aynı zamanda Polat çiftinin avukatlığını yapan Enes Çetinkaya cenaze töreninde ön saflarda yer aldı.

Dilan Engin Polat çifti de cenazeye katıldı

Fenomen Kübra Aykut'un Bursa'nın Yıldırım ilçesinde düzenlenen cenaze töreninde sevgilisi Enes Çetinkaya'yı yalnız bırakmayan Dilan ve Engin Polat çifti de cenaze törenine katılanlar arasındaydı. Dilan ve Engin Polat, Aykut ailesinin evine giderek başsağlığı dileklerinde bulundu.

dep.jpg

İstanbul Sultanbeyli'deki evinde bıraktığı notla intihar eden ve 5 kattan düşerek yaşamına son verdiği iddia edilen Kübra Aykut'un otopsisinin ardından memleketi Bursa'ya gönderilen naaşı Selçukbey Mahallesi Fatih Camii'nde düzenlenen öğle namazına müteakip Erdoğanköy Kent Mezarlığı'ndaki aile mezarlığında toprağa verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.