Eyüpsultan'da mahalle buluşması! Rami Cuma ve Yeni Mahalle sakinleri talep ve görüşlerini Başkan Özmen'e bildirdi

Eyüpsultan'da mahalle buluşması! Rami Cuma ve Yeni Mahalle sakinleri talep ve görüşlerini Başkan Özmen'e bildirdi
Eyüpsultan ilçesinde geçtiğimiz haftalarda başlayan mahalle buluşmaları Başkan Mithat Bülent Özmen'in katılımıyla devam ediyor. Mahalle buluşmalarının yeni adresi Rami Cuma ve Yeni Mahalle'leri oldu.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından başlatılan mahalle buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Buluşmaların yeni adresi 23 Ağustos 2024 Cuma günü Rami Cuma ve Yeni Mahalle sakinleriyle gerçekleştirildi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen'in katılımıyla gerçekleşen mahalle buluşmasında Rami Bir Nefes Parkı'nda yapıldı. İki mahallenin sakinleri yoğun katılım gösterdi.

0m4a6663.webp

“RAMİ EYÜPSULTAN’IN GÖZ BEBEĞİ”

Mahalle sakinlerinden gelen soruları almadan önce yaptığı açılış konuşmasında Rami’nin Eyüpsultan’ın göz bebeği ve en dikkat edilmesi gereken mahallelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Özmen; “Birbirimizi çok sık göreceğiz bundan çok emin olun istiyorum. Her yeri Rami’ye çevirmek istiyoruz. Bundan sonra yapacaklarımız için Rami’nin örnek olmasını istiyorum. Bütün Rami’yi ifade ederek söylüyorum Eyüpsultan’ın göz bebeği ve en dikkat etmemiz gereken mahallelerden bir tanesi. Son sayıma göre burada 30 bin nüfus var. Dolayısıyla bu kadar kalabalık bir mahallede sorunlarımız elbette olacak” dedi.

Vatandaşların şikayet, talep ve önerilerini tek tek not alan Başkan Özmen, ekiplerin müdürlüklerine konuyla ilgili çalışmaların hızlandırılacağı vurgusunu yaptı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.