Eyüpsultan Belediyesi öğrencilere kırtasiye desteği vermeye başladı

Eyüpsultan Belediyesi öğrencilere kırtasiye desteği vermeye başladı
2024-2025 eğitim öğretim döneminin açılmasına sayılı günler kala Eyüpsultan Belediyesi tarafından öğrencilere kırtasiye desteği verileceği belirtildi.

Okulların açılmasına sayılı günler kala milyonlarca öğrenci yeniden ders başı yapacak. 2024-2025 eğitim öğretim yılında Eyüpsultan Belediyesi tarafından kırtasiye desteği verilmeye başlandı. İlk ve ortaokul öğrencilerini kapsayan projede ihtiyaç sahibi 4 bin 500 çocuğa kırtasiye malzemesi dağıtımı başlatıldı. İlçede ikamet eden çocukların eğitim hayatındaki karşılaştığı engelleri ortadan kaldırmak için başlatılan destekte devam edecek.

Kırtasiye desteğinde her türlü ürün yer alıyor

Kırtasiye setlerinde, bir öğrencinin ihtiyacı olan tüm malzemeler bulunuyor. Aileler, içlerinde beslenme çantası, kalemlik, pergel, kalem, silgi, defter, cetvel gibi her sınıf düzeyinin kendi materyallerinin olduğu hazır çantalı setleri Şefkateli Mağazası'ndan teslim alacak.

Kırtasiye desteği ile ilgili değerlendirmede bulunan Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen, geleceğin teminatı olan çocukların eğitimine destek olmayı her zaman en önemli görevlerden biri olarak gördüğünü belirtti.

Çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz

Eyüpsultan'da yaşayan ihtiyaç sahibi 4 bin 500 çocuğa kırtasiye malzemesi dağıtımına başladıklarını söyleyen Başkan Özmen şunları söyledi:

“Eğitim her çocuğun hakkıdır ve hiçbir çocuğumuzun bu haktan mahrum kalmasına asla göz yumamayız. Amacımız çocuklarımızın eğitim yolculuğunda karşılaştıkları engelleri kaldırmak ve onlara fırsat eşitliği sunmaktır. Eyupsultan’da daha nice projelerle çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin mimarı güzel yavrularımıza başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum. Allah yollarını açık etsin.”


İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.