Esenyurt'taki Starbucks mağazası taşlı saldırıya uğradı

Esenyurt'taki Starbucks mağazası taşlı saldırıya uğradı
İsrail'in Refah'taki çadır kentine düzenlediği hava saldırısının ardından İstanbul'daki birçok kişi İsrail'e yönelik protestolarını sürdürüyor.

İsrail'in Filistin'deki sivillere uyguladığı zulüm her geçen gün katlanarak devam ederken, birçok grup bir araya gelerek Gazzelilere destek için yürüyüşlerini sürdürüyor. Dün akşam İsrail'in İstanbul'daki Başkonsolosluğu'nda toplanan kalabalık, sivil halka uygulanan katliama tepki gösterirken, İsrail'i destekleyen bazı markalara da saldırılar yeniden başladı.


Starbucks mağazasına taşlı saldırı

İsrail'e destek veren bazı markalara yönelik aylardır Türkiye'nin farklı noktalarında saldırılar sürmüştü. Dün öğle saatlerinde bir saldırgan, Esenyurt'ta bulunan bir alışveriş merkezindeki Starbucks mağazasına kaldırım taşı ile saldırdı. O sırada mağazada kahve içen müşteriler korku dolu anlar yaşadı.

Saldırgan sokakta bulduğu kaldırım taşıyla mağazadaki camlara vurarak maddi hasara neden olurken, olay yerinden koşarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler incelemelerine devam ederken, şüpheliyi yakalama çalışmaları ise sürüyor.


Esenyurt'taki Starbucks mağazasına saldırı anları an bean kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.