Esenler metrosunda dev ekranda milli maç heyecanı

Esenler metrosunda dev ekranda milli maç heyecanı
Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesinde Türkiye’nin Avusturya ile yapacağı EURO 2024 son 16 turu maçı dev ekranda yayınlanacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı çeyrek final yolunda bugün Avusturya ile karşılaşıyor. Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turu maçında rakibini geçerek çeyrek finale adını yazdırmak isteyen Ay-yıldızlıların heyecanına vatandaşlar da ortak oluyor. İstanbul’da kentin farklı yerlerine kurulan dev ekranlar aracılığıyla Milli Takım’ın 90 dakikalık zorlu mücadelesi vatandaşlara yaşatılıyor. Megakent İstanbul’da dev ekrandan maç yayını yapılacak alanlardan birisi de Metro İstanbul Esenler Yerleşkesi olacak.

Metro İstanbul’dan yapılan açıklama ile, milli maç heyecanını dev ekranda yaşamak isteyenler Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi’nde davet edildi. 2 Temmuz Salı günü saat 21.00’de başlayacak etkinliğin ücretsiz olarak düzenleneceği belirtilirken, maç yayınını izleyenlere içecek ikramı yapılacağı da duyuruldu.

Etkinliğe katılımın kontenjanla sınırlı olduğunu ifade edilirken, kayıtların istanbulsenin uygulaması üzerinden gerçekleştirildiği öğrenildi.

Türkiye - Avusturya milli maçı 2 Temmuz Salı günü saat 22.00’de başlayacak.

grdqtwcxyaa4-k1.jpeg

Metro İstanbul’dan konuya dair yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“#BizimÇocuklar Avusturya karşısında, coşkusu Esenler Yerleşkemizde. A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını Esenler Yerleşkemizde omuz omuza yaşıyoruz. Bu akşam saat 22.00'de Avusturya ile karşılaşacak Millilerimizin zafer yolculuğuna dev ekranda ortak olmak için Esenler Yerleşkemize bekliyoruz.”

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.