Ersun Yanal, Amed ile anlaşma sağladı

Ersun Yanal, Amed ile anlaşma sağladı
Amed Sportif Faaliyetler, teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşma sağladığını ve imza töreninin tarihini açıkladı.

1. Lig'in yeni ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, teknik direktör Ersun Yanal ile anlaşma sağladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kulüp başkanı Aziz Elaldı'nın İzmir'de gerçekleştirdiği ve iki gün süren görüşmeler sonucunda Ersun Yanal ile anlaşma sağlandığı, 11 Haziran'da yapılacak genel kurulun ardından teknik adam ile 1 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Açıklamada ayrıca Başkan Aziz Elaldı'nın Ersun Yanal hakkında şu sözlerine yer verildi;

"Yanal Takımı kavramının altında savunma yapmayan, yaptıran bir futbol anlayışı hakimdir. Türk futbolunu analiz, performans, GPS, beslenme ve mental destek gibi kavramlarla tanıştıran, genç teknik adamların ve gençlerin önünde dev kapılar açan Yanal'ın felsefesini her zaman takdir ediyoruz. Elde ettiği başarılar, kazandığı kupalar, yetiştirdiği genç yıldızlar ve antrenörlerle futbolumuzda çok ayrı bir konuma sahip Yanal ile çıkacağımız yolculuk için çok heyecanlıyız."

Ersun Yanal da, "Futbol, hepimizin ortak duygusu, ortak coşkusu, ortak heyecanı. Türkiye bir futbol ülkesi ve hepimizin daha iyi futbol felsefesine ulaşması için el ele vermesi gerekiyor. Amedspor ile başlayacağımız yolculuğun her dakikası bu açıdan çok önemli ve değerli" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.