Engel yok, eğlence çok!

Engel yok, eğlence çok!
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Belediye Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel çocuklar ve aileleriyle, bahar şenliğinde buluştu.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel; ilçede eğitim veren Nil Özel Eğitim Merkezi’nin hazırladığı “Engelliler Haftası Etkinliği” programında, özel birey çocuklarımız ve aileleriyle bir araya geldi.

Çatalca Belediye Başkanı Belediye Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde özel çocuklar ve aileleriyle, bahar şenliğinde buluştu. Güzel "Çatalca Belediyesi olarak, özel birey kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yaşam kalitelerini arttırmak ve toplumda daha aktif rol oynamalarını sağlamak için projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Özel birey vatandaşlarımıza ve ailelerine sevgilerimi sunuyorum." dedi.

img-20240517-wa0015.jpg

img-20240517-wa0014.jpg

Engellilere İBB'den destek
Belediye Başkanı Erhan Güzel yaptığı konuşmada şunları söyledi;

"İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde engelsiz parklar, erişilebilir ulaşım, erişilebilir kamu binaları ve engelli dostu etkinlikler gibi çalışmalarla; ilçedeki özel bireylerin karşılarına çıkan engelleri kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Unutmayalım ki; her engel, dayanışmayla aşılır. Özel birey vatandaşlarımız ve ailelerine sevgilerimi sunuyorum."

img-20240517-wa0009.jpg

img-20240517-wa0010.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.