Ekrem İmamoğlu’ndan Ömer Arısoy’a ziyaret

Ekrem İmamoğlu’ndan Ömer Arısoy’a ziyaret
İlçe belediye başkanlarını ziyaret etmeye devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kez Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve başlayan veya mevcut görevlerine devam eden 39 ilçe belediye başkanına ziyaretlerini sürdürüyor. İmamoğlu bugün, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u ziyaret etti. İmamoğlu ve Arısoy ilçede yapılacak şehir parkını beraber açtı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyeti makam odasında ağırladı. Arısoy’a tebriklerini ileten İmamoğlu, 5 yıl boyunca birlikte yapacakları çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

İmamoğlu ve Arısoy ile beraberindekiler, Zeytinburnu’nun sorunlarına çözüm yollarına dair bir toplantı da gerçekleştirdi. Başkan Arısoy, görüşmenin ardından İBB’nin ilçeye kazandırdığı Zeytinburnu Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışına İmamoğlu ile birlikte katıldı.

İmamoğlu ziyareti şu sözlerle duyurdu: “Bugün Zeytinburnu'ndayız. Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve ekibiyle bu ilçemizin 5 yılını, ortak yapacağımız çalışmaları konuştuk. Ardından da yenileyerek İstanbul'a kazandırdığımız 8 parkı Zeytinburnu Çırpıcı Şehir Parkı'yla beraber açtık. İstanbul'a hayırlı olsun.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.