Ekrem İmamoğlu'ndan kamu bankalarına çağrı: 'Çözümün parçası olun'

Ekrem İmamoğlu'ndan kamu bankalarına çağrı: 'Çözümün parçası olun'
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu, kamu bankalarına çağrı yaparak “Gelin siz de riskli yapıların dönüşümü için düşük faizli, uzun vadeli kredi verin, çözümün parçası olun” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da risk altındaki konut stokunun güvenli, depreme dayanıklı, çevreyle dost yapılara dönüştürülmesini amaçlayan, İBB iştirakleri olan KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ'ın paydaşı olduğu online bilgilendirme ve destek platformu olan İstanbul Yenileniyor uygulamasına yönelik paylaşımda bulundu.

Platform olası İstanbul depremine karşı dayanıksız olduğunu düşündüğünüz yapınızın yenilenmesi sürecinde yardımcı ve yol gösterici olmayı hedefliyor.

Söz konusu uygulamaya yönelik paylaşımda bulunan İmamoğlu, kamu bankalarına seslendi. İmamoğlu "Biz KİPTAŞ olarak vatandaşımıza kefiliz, gelin siz de riskli yapıların dönüşümü için düşük faizli, uzun vadeli kredi verin, çözümün parçası olun" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu X hesabı üzerinden şu açıklamayı paylaştı:

Kamu bankalarına bir kez daha çağrı yapıyorum; Biz KİPTAŞ olarak vatandaşımıza kefiliz, gelin siz de riskli yapıların dönüşümü için düşük faizli, uzun vadeli kredi verin, çözümün parçası olun. İstanbul Yenileniyor seferberliğine dahil olun.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ- Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.